Οι Πύλες Του Εξηγημένου

About Us

javascript button

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Πολεμώντας το Καθεστώς




Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου-συγγραφέα Νίκου Χιδίρογλου «Πολεμώντας το Καθεστώς» από τις Εκδόσεις «Ερωδιός» στην αίθουσα «Ίων Δραγούμης» στη Καβάλα.

Σε μια γεμάτη από νέους κυρίως ανθρώπους αίθουσα, ο συγγραφέας παρουσίασε το νέο του μυθιστόρημα «Πολεμώντας το Καθεστώς», καταθέτοντας στο κοινό τις απόψεις του περί κοινωνικοπολιτικών θεμάτων και απαντώντας σε ερωτήσεις των παρεβρισκόμενων. Άφησε εντέχνως αμφιβολίες για το αν το βιβλίο είναι μυθιστόρημα ή έχει στοιχεία που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, λέγοντας ότι ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του διαβάζοντας κάτω από τις γραμμές.
Προσωπικά, με μια πρώτη ματιά, θα το παρομοίαζα με βοήθημα μαθηματικών. Το βιβλίο παρουσιάζει μια κατάσταση (αποτέλεσμα) η οποία δημιουργήθηκε απόρροια γεγονότων (πράξεων) που συμβαίνουν σήμερα και διαφαίνονται ότι θα συμβούν και στο εγγύς μέλλον. Όμως ένα αποτέλεσμα στα μαθηματικά, είναι πάντα έναυσμα για την διενέργεια εκ νέου πράξεων που οδηγούν σε νέα αποτελέσματα. Είναι στο χέρι του καθενός, τι πράξεις θα κάνει και τι αποτέλεσμα θα βγάλει.

Κρά Κρά Κρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου