Οι Πύλες Του Εξηγημένου

About Us

javascript button

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

«Έξυπνο» ρολόι από την Apple


http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1329.jpeg

Η Apple εξελίσσει το δικό της ρολόι χειρός που θα συνδέεται με όλες τις συσκευές της μέσω Bluetooth, σύμφωνα με φήμες που διέρρευσε το κινεζικό τεχνολογικό site, Tech.163....

http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1256.jpeg
Η αναφορά κάνει λόγο για συνεργασία με την Intel για τη δημιουργία ενός ρολογιού με οθόνη 1,5 ιντσών τεχνολογίας PMOLED από την RiTDisplay.

Με τους χρήστες να ζητούν όλο και περισσότερες συσκευές που να συνδέονται με τα κινητά τους τηλέφωνα και με αποδεδειγμένη τη ζήτηση από το νέο Smart Watch της Sony αλλά και το πρότζεκτ της Pebble στο Kickstarter, η Apple είναι πολύ πιθανό να επιβεβαιώσει της φήμες και να εισέλθει στην αγορά των ρολογιών χειρός με μία σίγουρα ελκυστική πρόταση.

Η ίδια πηγή αναφέρει πως η κυκλοφορία του νέου ρολογιού θα γίνει αργότερα μέσα στο 2013 και αν αποδειχθεί αληθής είναι σχεδόν βέβαιο πως η Apple θα χρησιμοποιήσει την ίδια λογική που χρησιμοποίησε και στα tablets, με την, χαμηλή σε κατανάλωση, τεχνολογία Bluetooth 4.0 που σίγουρα θα το κάνει πιο πρακτικό.
http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_11100.jpeg
Το μόνο βέβαιο είναι πως με τη σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρίας και το «οικοσύστημα» συσκευών που διαθέτει, το νέο ρολόι θα προσελκύσει πολλούς καταναλωτές και όχι μόνο τους λάτρεις των gadgets.


Πηγή: techit.gr
By SubStealer®©

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου