Οι Πύλες Του Εξηγημένου

About Us

javascript button

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

«…Σαν τα πρόβατα…»



 
Το Σύνδρομο του προβάτου το έχετε ακουστά;;;
Ασφαλώς και όχι ,αφού δεν υπάρχει!!!!( Δική μου επινόηση) .Μπορεί όμως να ερμηνεύσει τέλεια την … να το πω ιδιοτροπία;;; ( θα το πω ιδιοτροπία). Την ιδιοτροπία λοιπόν των ανθρώπων να επιλέγουν για την έξοδό τους ΟΟΟΟΟΛΟΙ ένα μαγαζί ( άντε στο τσακίρ κέφι δύο) , να το φουλάρουν με αποτέλεσμα όχι απλά να είναι αδύνατο να περάσει άνθρωπος αλλά να μην πέφτει ούτε καρφίτσα . Ε!!! και μετά έρχονται οι λιποθυμίες!!! ( Εντάξει ,εντάξει ,υπερβάλλω λίγο)

Υποθέτω ,πως από πίσω κρύβεται μία συνωμοσία μεταξύ υποχθόνιων δυνάμεων . Στόχος;;; Μα φυσικά η βύθιση των υπολοίπων μαγαζιών και κατ’επέκταση επιχειρηματιών στην φτώχεια και τον αποκλεισμό !!!

Στην πραγματικότητα, το φαινόμενο αυτό είναι γενικευμένο , καθώς σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, όλοι οι άνθρωποι έχουμε την τάση να μιμούμαστε συμπεριφορές άλλων ανθρώπων. Αυτό βέβαια σε ελεγχόμενο βαθμό διότι σε αντίθετη περίπτωση κανείς δεν θα ήταν σε θέση να διαμορφώσει την προσωπικότητά του.

Και κλείνω λοιπόν την επιστημονική παρένθεση με μία ερώτηση!!!Εντάξει ,καλή η επιστήμη αλλά είναι απαραίτητο να την ακολουθούμε κατά γράμμα;. Ας ανοίξουμε λοιπόν ένα παραθυράκι . ( γιατί δηλαδή ;;; μόνο οι πολιτικοί θα τα ανοίγουν;;;) Τέρμα πια οι διακρίσεις . Οι υπόλοιποι δηλαδή κλέφτες θα γίνουνε;;; Ας μοιράσουμε λίγο τις αποδοχές των μεγαλοκαρχαρίων και στα υπόλοιπα μαγαζιά . Επειδή το τέντωσα πολύ το σχοινί , ας σταματήσω εδώ!!! Ας μη τα βάλλω και με τις ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!!

By DeMy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου