Οι Πύλες Του Εξηγημένου

About Us

javascript button

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

iPhone 5S (?) Smartphone από άλλη εποχή

iphone-5s-feature-expectations

Ξεκινώντας θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι γιατί πολλοί θα είναι αυτοί που αναρωτιούνται «ρε φίλε έχεις κάτι με την Apple(?)», όχι παιδιά δεν έχω κάτι με την εν λόγο εταιρία τεχνολογίας, απλά βρήκα αυτό το εντυπωσιακό βιντεάκι (mock-up) στο YouTube και είπα να κάνω μια μικρή παρουσίαση και να το μοιραστώ μαζί σας. . . . .  

Κάθε φορά που μια εταιρεία παρουσιάζει ένα smartphone ή tablet στην αγορά, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα στο Διαδίκτυο εμφανίζονται διάφορα βίντεο και φωτογραφίες από mock-ups (κανονικού μεγέθους ,δηλαδή υποτιθέμενα μοντέλα) για το πως θα είναι η επόμενη γενιά της συσκευής αυτής, όπως για παράδειγμα το επόμενο iPhone 5S.

Ένα πολύ φιλόδοξο (τολμώ να πω) τέτοιο βίντεο διέθεσε πριν από μερικές μέρες η FrankSnK3D, το οποίο έρχεται να δώσει στο iPhone 5S χαρακτηριστικά πέρα από οποιαδήποτε φαντασία.

Βλέπουμε λοιπόν την συσκευή, ακουμπισμένη σε ενα τραπέζι, να ανασηκώνεται αποκαλύπτοντας τέσσερις μικρούς προτζέκτορες, δυο με τους οποίους εμφανίζει ένα πλήρες, εικονικό, πληκτρολόγιο και δυο για να προβάλει την εικόνα ενός κανονικού λειτουργικού συστήματος OS X.

Είναι πολύ πρωτοποριακή η ιδέα και ο τρόπος λειτουργίας αυτής της συσκευής σε εντυπωσιακό σημείο, ωστόσο, η πραγματική αλήθεια είναι ότι θα αργήσουμε πολύ να δούμε κάτι τέτοιο στην αγορά!


By SubStealer®©

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου