Οι Πύλες Του Εξηγημένου

About Us

javascript button

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013

Μαρία Λιαγουροπούλου: "Της ξέκωλης η μάνα ποτέ δεν έκλαψε"Η Μαρία Λιαγουροπούλου είναι ένα κορίτσι που έσκασε ως κομήτης στην εγχώρια showbiz. Απο μικρό παιδί από τα 16 της χρόνια μπήκε στον χώρο του modeling.

«Ξεκίνησα στην Κρίστυ στα 16 μου χρόνια. Ήμουν στην αρχή ρομαντική και φιλόδοξη. Όμως δεν πίστευα ποτέ τι θ΄ακολουθούσε». Την συνάντησα σε γνωστό στέκι στο Παλαιό Φάληρο ν΄απολαμβάνει Κρητικές νοστιμιές και για περίπου δύο ώρες προσπάθησα να την σκιαγραφήσω. Αν και μόλις 20 ετών με έπεισε για πολλά.

Είναι ειλικρινής. Είναι έξω καρδιά. Eίναι συνειδητοποιημένη. Είναι απόλυτη. «Στα 19 μου διαπίστωσα ότι δεν υπάρχει modeling στην Ελλάδα. Υπάρχει ένα καλά στημένο εργοστάσιο Βίζιτας. Όσες πετυχαίνουν δεν είναι στην Ελλάδα αλλά στο εξωτερικό. Κι αυτές που κάνουν κάτι εντός των συνόρων ή έχουν χορηγό ή έχουν συγγένεια με κάποιους με επιρροή. Εγώ δεν είχα ούτε το ένα ούτε το άλλο. Επέλεξα λοιπόν να κάνω κάτι που γουστάρω, να παίξω σε ταινία του Δημήτρη Σειρηνάκη από το να πουλάω το κορμί μου στις βίζιτες. Και μη νομίζετε ότι αυτό που λέμε μόδα στην Ελλάδα είναι κολέγιο. Είναι απλά βιτρίνα. Πίσω από την βιτρίνα κινείται ένα σύστημα που διοχετεύει κορίτσια σε ισχυρούς. Κι εγώ αυτό δε το γουστάρω. Γουστάρω να δίνω το κορμί μου εκεί που θέλω εγώ! »

Στην Ελλάδα των ταμπού. Στην Ελλάδα της υπέρμετρης υποκρισίας. Στην Ελλάδα που οι περισσότεροι βάζουν ταμπέλες σε κορίτσια που παίζουν σε ταινίες πορνό και μετά οι ίδιοι άνθρωποι απολαμβάνουν τα βράδια τις ταινίες τους…άκουσα σήμερα πολλές αλήθειες. Από ένα κορίτσι μόλις 20 ετών…


By Demy
Η μικρή Μαρία έφυγε απ'τα 16 από το σπίτι της με ένα όνειρο ...να γίνει μοντέλο ...( η γνωστή δακρύβρεχτη ιστορία).Εντάξει , δεν διαφωνώ για την σαπίλα που επικρατεί στο χώρο της μόδας στην Ελλάδα. Το γεγονός βέβαια ότι λέει την αλήθεια δεν δικαιολογεί και την απόφασή της να συμμετέχει σε ταινίες πορνό... εντάξει εντάξει ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ!!! Στην τελική , αν δεν σ'αρεσει η κατάσταση που επικρατεί στον συγκεκριμένο τομέα άλλαξε ρότα . Η εκπόρνευση δεν είναι λύση . Στο τέλος θα μου πείτε ότι και η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ STAR- JULIA ΧΑΧΧΑΧΑΧΑ, δεν ήταν ικανοποιημένη με το modeling στην Ελλάδα και γι αυτό στράφηκε στις τσόντες !!!!

By SubStealer
Και για τους πιο δύσπιστους αναγνώστες, παρακάτω υπάρχει το link, όπου λύνεται κάθε απορία για το εν λόγο κορίτσι! Sirina Production

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου